Зареждане

Junior dos Santos нокаутира Derrick Lewis във втория рунд

Junior dos Santos нокаутира Derrick Lewis във втория рунд
Публикувано на: Март 10, 2019 в 05:41 ч
Junior dos Santos и Derrick Lewis оглавиха събитието, което се проведе по-рано днес в Канзас. Бившия шампион успя да го победи с нокаут във втория рунд и даде сериозна заявка за титлата, защото навлезе в серия от 3 поредни победи. В първия рунд Lewis започна с ритник, а след това с ляво кроше, но JDS му бърка в окото и Herb Dean спира за кратко срещата. Битката е подновена Lewis вкарва ритник в тялото, а JDS опитва ритник със завъртане, но пропуска. Двамата си разменят здрави удари, от които биват разклатени, но успяват да се съвземат.


Lewis вкарва ритник в главата, а JDS опитва десен, но пропуска. Ритник със завъртане от страна на JDS, който попадна в стомаха на Lewis и той е наранен. JDS се втурва в търсене на нокаута, но Lewis контрира със силен удар и край на първия рунд. Във втория рунд Lewis опитва удар с крак, но JDS блокира. Junior отново се насочва към удари в тялото на Lewis. Ритник от страна на Derrick и JDS губи равновесие, но успява да се измъкне. Мощен десен от JDS и Lewis е разклатен, а "Cigano" се хвърля за приключване и рефера спира битката във втория рунд.


С тази победа JDS навлиза в серия от 3 поредни победи и сподели, че е готов да се бие с всеки, но целта му е да си върне титлата. В клетката той поздрави сина си, който има рожден ден днес. Lewis навлиза в серия от 2 поредни загуби.


















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес