Зареждане

Junior dos Santos: Казаха ми, че мога да загубя крака си

Junior dos Santos: Казаха ми, че мога да загубя крака си
Публикувано на: Октомври 24, 2019 в 08:00 ч
Преди няколко дни бившият шампион в тежка категория Junior dos Santos се оттегли от битката си с Alexander Volkov, която беше предвидена за UFC Fight Night 163, което ще се проведе в Русия следващия месец.

Причината за оттегнялето на бразилеца е бактериална инфекция и той реши да поговори за нея, както и я покаже какво му е причинила. Бившия шампион при тежките буквално има дупки в крака си и ето какво реши да сподели за това, което се случи с него и го извади от срещата:


Всъщност всичкото това беше изненада за мен. Не знам как точно се случи и как тази бактерия е попаднала в моя крак. Всичко започна в петък. Тогава тренирах в залата и ритах крушата, като всичко си беше наред. В събота започнах да чувствам болка в крака и се лекувах така, както знам и винаги правя. 

Мислех, че ще се оправя, но в неделя нещата започнаха да стават все по-зле. Крака ми започна да става горещ и болезнен. Зачервеня и разбрах, че има нещо. Мислех, че ще се оправя и ще се бия, но ми казаха, че съм луд. Казаха ми, че има шанс да загубя крака си ако отида в Русия, защото там няма кой да се грижи за мен. 

В началото на годината бразилеца нокаутира Derrick Lewis и навлезе в серия от 3 поредни победи. Той се надяваше на шанс за титлата, но през юни Francis Ngannou го нокаутира и прекъсна неговата серия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес