Най-големият сайт за бойни спортове

       

Junior Dos Santos: Искам реванш с Alistair Overeem

Junior Dos Santos: Искам реванш с Alistair Overeem
Публикувано на: Декември 2, 2018 в 14:51 ч
Junior Dos Santos се завърна в клетката по-рано днес и успя да нанесе първа загуба на Tai Tuivasa в ММА. Cigano успя да го нокаутира във втория рунд и прекъсна сушата за нокаути, която го тормозеше от 5 години. JDS навлезе в серия от 2 поредни победи и даде заявка за титлата, но той осъзнава, че това ще бъде трудно и му трябва поне още една победа. Junior вече набеляза Overeem и иска да си отмъсти, за загубата, която "The Reem" му нанесе преди три години:


Чувствам се добре и победих. Всичко е наред сега. Това беше по-трудно, отколкото мислех, защото той вкара здрави удари в моят крак и това ме заболя. Притесних се и точно заради това спрях да се движа. Имам нокаутираща сила и съм уверен. Благодаря на Бог, че успях да победя с нокаут. В първия рунд го изучавах и беше по-корав, отколкото мислех. Във втория рунд си казах, че трябва да натисна здраво, защото усещах болката в крака и нямаше как да остана дълго. 

В момента има много възможности в тази тежка категория и мисля, че реванш между мен и Overeem, ще бъде много добра битка сега. Той се справи отлично в неговата последна битка и сега може би е правилното време за реванш. Сигурен съм, че всички искат да видят тази битка отново. 0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Junior dos Santos иска да се пробва с Daniel Cormier

Junior dos Santos иска да се пробва с Daniel Cormier
JDS иска шанс за титлата срещу Cormier
Новини » февруари 5, 2019 (0)
цялата новина

Пуснаха постера за UFC Wichita

Пуснаха постера за UFC Wichita
Вижте постера за UFC Fight Night 146
Новини » февруари 5, 2019 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook