Зареждане

Junior dos Santos иска реванш с Ngannou, а след това трилогия с Miocic

Junior dos Santos иска реванш с Ngannou, а след това трилогия с Miocic
Публикувано на: Септември 4, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR 
Бившият шампион в тежка категория Junior dos Santos беше близо до нов шанс за титлата, но загуби от Francis Ngannou за 71 секунди и това сложи край на серията му от 3 поредни победи. Бразилеца не е следвал плана в битката срещу камерунеца, което довело до загубата. В момента Junior участва в "Танцувай със звездите", но въпреки това иска да се бие възможно най-скоро.

Шуми се за битка между него и Alexander Volkov през ноември в Русия и бившия шампион е готов за нея. Целта пред JDS е да получи реванш срещу Ngannou, а след това и трета битка с Miocic:


Вижте, аз се бих срещу едър боец, който притежава голяма сила, за която всички говорят. Знаех, че той има сила, но в началото на срещата се чувствах добре. Той ме изрита два пъти, но аз блокирах. Аз го ритнах два пъти и той го усети, като втория път падна. Тогава го ударих в тялото и очите му се промениха. 

Моята цел не беше да го нокаутирам в началото. Целта ми беше да вкарвам удари и да се движа, а той да ме следва. Видях, че той си държи ниско ръцете и си казах, че сега е моето време. Опитах този оувърхенд и това ми беше грешката. Това не беше част от стратегията и това ме откри за ударите му. 

Всички знаят, че той има голям обхват. Вложих цялата си сила в този оувърхенд. Той ме удари за ухото, а аз обърнах гръб и загубих битката. Не искам да го омаловажавам, но това си беше късметлийски удар. Той се наслади на момента и спечели битката, но не е по-добър от мен. Искам да се бия. 

В момента моята цел е да се бия възможно най-скоро и да получа реванш с Ngannou, а след това трилогия с Miocic. Говорим за битка с Volkov, но не знам дали ще се случи. Мисля, че такава среща ще зарадва феновете.


През 2014 година Junior побеждава с решение Miocic, а във втората битка през 2017 година Miocic печели с нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес