Зареждане

Junior dos Santos говори за битката с Багата

Junior dos Santos говори за битката с Багата
Публикувано на: Май 5, 2018 в 09:03 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Junior dos Santos се завръща в октагона за да посрещне дебютанта в UFC - Благой Иванов - Багата.

Двамата ще оглавят събитието  UFC Fight Night 133, което ще се проведе на 14 юли в Boise, Idaho. Вижте какво сподели бившият шампион преди битката си с Багата:
 
Да мисля, че това ще бъде тежка битка, защото ще бъде дебют за него и той е бивш шампион в тежка категория в две различни организации. Той определено е здравеняк и всички го знаят и съм много щастлив, че точно аз ще го посрещна в UFC. За такива ситуации по посрещането на новак винаги имам подготвени изненади.

Обичам бойните спортове и чувството не може да се опише с думи, когато си тренирал здраво и успееш да се представиш добре и да запишеш победа. Това е изумителнo.

Израснах в Бразилия в малко градче и първоначално като всеки бразилец се опитах да играя футбол, но не бях много добър в това. Имах хубав живот в Бразилия и моето семейство все още е там, затова когато имам време отивам да ги видя. През 2005 беше първия ми контакт с ММА и започнах да тренирам джиу-джитсу и година и половина по-късно направих професионален дебют и успях да нокаутирам опонента си, тогава разбрах, че това е с което искам да се занимавам. След това започнах да тренирам с братята Nogueira и лека полека нещата започнаха да се случват. 6 години по-късно през 2011 успях да стана световен шампион, което си беше доста бързо и определено изумително постижение в моя живот.

Беше невероятно, защото когато се прибрах в Бразилия ме посрещнаха като герой и ме качиха на автобус след което обикаляхме из града и всички се радваха и викаха моето име. Определено искам да постигна това отново и чувам слухове, за завръщането на Brock Lesnar. Двамата бяхме много близо до битка, но той се разболя и не успяхме да се бием. Сега съм готов и ако той иска може да се бием и да му покажа някоя изненада.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес