Зареждане

Josh Copeland: UFC се превърнаха в посмешище

Josh Copeland: UFC се превърнаха в посмешище
Публикувано на: Декември 30, 2018 в 00:01 ч
Josh Copeland е бивш боец на UFC, който сега се състезава в PFL и успя да стигне до финалите на турнира им в тежка категория. Josh ще се бие срещу Philipe Lins и победителя ще стане шампоион в тежка категория, както и по-богат с 1 милион долара. Днес на отворените тренировки той реши да критикува UFC и сподели, че според него те не се отнасят добре със своите бойци:



На 100% PFL е повече спорт, отколкото организация. Сравнявам ги с UFC и те наистина се превърнаха в посмешище. Всички, които ме познават знаят, че аз рядко говоря неуважително и съм благодарен за това, че преди години ми дадоха възможност да се бия за тях. Гледах как моят приятел Curtis Blaydes, който се би срещу Mark Hunt и те му платиха 26 000 да се яви и 26 000 да победи. Стоях и се смях. 

Как може двама бойци от топ 10 в света да се бият и единия да вземе 26 000 ? Тази сума не включва 30% за треньорите и мениджърите. Тази сума не включва данъците, както и разходите за 3-месечен камп. Как може да си позволиш добавки, храна и т.н с такава сума ? Това за мен е шамар. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес