Зареждане

Josh Barnett: Изобщо не вярвам на USADA

Josh Barnett: Изобщо не вярвам на USADA
Публикувано на: Януари 16, 2018 в 13:51 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Откакто UFC започнаха да работят с USADA за да изчистят спорта от хора които използват забранени вещества, бяхме свидетели как няколко големи звезди бяха уличени в използването на забранени вещества.

Една от тях е бившия шампион в тежка категория Josh Barnett, който се провали на теста след победата си над Andrei Arlovski през 2016 г. От тогава той не се е бил и по всичко личи, че скоро няма да го видим в действие.

Наскоро в интервю той сподели мнението си:
 
"Не им вярвам в никакъв случай, не искам да имам нищо общо с тях, нито да съм част от програмите им. Предпочитам да правя всичко друго, но не и да да работя с тях.

Когато не вярваш на някого, какво трябва да правиш? Да му даваш възможности да предава доверието ти? Те не са достатъчно отговорни, за да контролират кариерата ми. Чувствам, че това няма нищо общо с безопасността на боеца или с свещеността на спорта.

Може би за тях е по-лесно да наказваш хората, отколкото да търсиш проблема в подправените добавки. Не съм свършил с боеве, все още искам да се бия, но искам да тренирам и да състезавам, но искам също и да има разумен и разбираем процес, когато нещо се случи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес