Зареждане

Joseph Benavidez: Успехите на Demetrious Johnson никога няма да бъдат повторени

Joseph Benavidez: Успехите на Demetrious Johnson никога няма да бъдат повторени
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 12:25 ч
Преди около месец UFC с лекота се раздели със своята легенда Demetrious Johnson, който беше изпозлван като разменна монета от UFC, които го пуснаха в ONE Championship, а вместо него получиха Ben Askren. Johnson успя да защити титлата си цели 11 пъти, което е рекорд, който може никога да не бъде подобрен. В последната си битка обаче той загуби доста спорно oт Henry Cejudo и явно е решил, че няма повече какво да доказва в UFC, където не му обръщаха необходимото внимание.

Бившия опонент на DJ, Joseph Benavidez има 2 загуби от него и споделя, че успехите на Mighty Mouse може никога да не бъдат повторени:


Чух, че той искал това да се премести и да изпита нещо ново. Малко повече внимание, пари, опит и по-малко от всичко. Мисля, че това, което се случи е една изумителна история. За първи път в историята две големи организации направиха трансфери, което е началото на нещо ново и мисля, че това нещо е хубаво. Всички знаем какво успя той да постигне в UFC и сега явно иска да постигне още, но в друга организация.

Той изглежда щастлив в новата си организация. Той прави това, което е правилно за неговото семейство. Той е щастлив и не изглежда, че е бил принуждаван да се махне от UFC. Изглежда, че всеки е щастлив от това, което се случи. DJ направи изумителни неща в тази категория и мисля, че неговите успехи никога няма да бъдат повторени в която и да е категория.


Съгласни ли сте с мнението на Benavidez или според вас ще се появи феноменален боец, който да подобри рекордите на DJ ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес