Зареждане

Jose Aldo: Тази година се бия три пъти и приключвам с ММА

Jose Aldo: Тази година се бия три пъти и приключвам с ММА
Публикувано на: Януари 17, 2019 в 00:02 ч
Легендарния шампион на UFC, Jose Aldo ще се оттегли от ММА след още 3 битки. Той влиза в клетката срещу Renato Moicano следващия месец във Форталеза и ще има още 2 битки от своя договор, които Aldo иска да направи в Бразилия, а след тях ще се оттегли от ММА тази година, когато стане на 33 години:



Искам да приключа кариерата си в Бразилия. Такива са плановете. Искам да се бия три пъти. Сега ще се бия във Форталеза, а след това започваме преговори за битка през май на UFC 237, което ще се проведе отново в Бразилия. Във втората половина от тази година UFC ще ходят отново в Бразилия и аз искам това да е последната ми битка. 

Трябва да сте сигурни, че ще създам проблеми на моите опоненти, защото ще спечеля последните си 3 битки. Искам да се оттегля здрав. Не искам да се оттеглям, а след това да харча пари за здравето ми. Днес давам здраве за пари, но не искам утре да е така. Искам да пътувам по света и да се радвам на моето семейство. Не се бия за пари, защото съм планирал нещата цял живот и мога да се оттегля без проблем.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес