Зареждане

Jose Aldo срещу Marlon Moraes на UFC 245

Jose Aldo срещу Marlon Moraes на UFC 245
Публикувано на: Октомври 24, 2019 в 06:00 ч
Легендарният бивш шампион в категория перо Jose Aldo ще направи своя дебют в категория петел. Той ще се бие срещу бившият претендент за титлата в категорията и негов сънародник Marlon Moraes. Двамата бразилци ще мерят сили на събитието UFC 245, което ще се проведе през декември във Вегас.

Битката ще бъде от голямо значение за Aldo, който привлече вниманието на Henry Cejudo и той изяви желание да му даде шанс за титлата си в категорията. Jose няма да се справи лесно с Moraes, който се доказа като корав боец, който може да те победи с тежък нокаут.

Aldo е със статистика 28-5 в ММА и дълги години властваше в категория перо. Той загуби титлата си с нокаут от Conor McGregor, а след това два пъти поред загуби от Max Holloway с нокаут. Jose успя да прекъсне серията от загуби със серия от 2 поредни победи с нокаут и се надяваше на нов шанс за колана.

В последната си битка обаче той загуби с решение от Alexander Volkanovski и реши, че няма повече да преследва титлата в тази категория, а вместо това ще се пробва при по-леките, за да търси титла в нова категория. В категория перо Aldo нямаше загуба цели 9 години и успя да защити пояса си 8 пъти.

Мoraes от своя страна е с рекорд 22-6-1 в ММА и през юни в своята последна битка загуби с нокаут от Henry Cejudo, който го нокаутира в среща за вакантната титла в категорията. Тази загуба му прекъсна серия от 4 поредни победи и така той е с рекорд 17-2 в последните 8 години. Marlon е бивш шампион в категория петел на WSOF, където има 5 защити на пояса.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес