Зареждане

Jose Aldo с изявление след втората си загуба от Holloway

Jose Aldo с изявление след втората си загуба от Holloway
Публикувано на: Декември 6, 2017 в 08:50 ч
 
 След неочакваното отстраняване на Frankie Edgar от UFC 218 само седмици преди събитието, Jose Aldo беше привикан да се изправи за реванш срещу Max Holloway. За съжаление, бразилецът не извади късмет и беше победен в третия рунд. Самият Aldo излезе с официално изявление в социалните мрежи:
 
 
"Искам да благодаря на любящото ми семейство и на отбора ми Nova Uniao, най-добрите в света, за това, че ме направиха толкова добър боец и шампион. Благодаря също на приятелите си и феновете, които винаги са били домен. Благодаря ви! Оставам оптимистично настроен, защото вярата е в основата на успеха."
 
Загубата от Holloway поставя Aldo в неприятна ситуация - два пъти губи от настоящия шампион, което на практика отнема шансовете му да се изправи за титлата докато тя е в ръцете на "Blessed". За момента още не е ясно дали бразилецът ще продължава да се бие в тази категория и дали ще остане в UFC като цяло.
 
Aldo неведнъж е споменавал за местенето си в други категории и дори за желанието му да участва в боксови срещи. Сега може би ще се окаже добър момент да предприеме някакво действие. Навярно дори ще се намери и място за него в боксовите двубои, които от UFC планират да организират.
 
Каквото и да си говорим обаче, никой не може да отрече успехите на Aldo, които постигна за своята 13-годишна кариера, 8 години от която прекара като шампион в категория перо.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес