Най-големият сайт за бойни спортове

       

Jose Aldo с изявление след втората си загуба от Holloway

Jose Aldo с изявление след втората си загуба от Holloway
Публикувано на: Декември 6, 2017 в 08:50 ч
 
 След неочакваното отстраняване на Frankie Edgar от UFC 218 само седмици преди събитието, Jose Aldo беше привикан да се изправи за реванш срещу Max Holloway. За съжаление, бразилецът не извади късмет и беше победен в третия рунд. Самият Aldo излезе с официално изявление в социалните мрежи:
 
 
"Искам да благодаря на любящото ми семейство и на отбора ми Nova Uniao, най-добрите в света, за това, че ме направиха толкова добър боец и шампион. Благодаря също на приятелите си и феновете, които винаги са били домен. Благодаря ви! Оставам оптимистично настроен, защото вярата е в основата на успеха."
 
Загубата от Holloway поставя Aldo в неприятна ситуация - два пъти губи от настоящия шампион, което на практика отнема шансовете му да се изправи за титлата докато тя е в ръцете на "Blessed". За момента още не е ясно дали бразилецът ще продължава да се бие в тази категория и дали ще остане в UFC като цяло.
 
Aldo неведнъж е споменавал за местенето си в други категории и дори за желанието му да участва в боксови срещи. Сега може би ще се окаже добър момент да предприеме някакво действие. Навярно дори ще се намери и място за него в боксовите двубои, които от UFC планират да организират.
 
Каквото и да си говорим обаче, никой не може да отрече успехите на Aldo, които постигна за своята 13-годишна кариера, 8 години от която прекара като шампион в категория перо.

Свързани Новини

Вижте реакциите на отбора на Overeem след бруталния удар на Ngannou

Вижте реакциите на отбора на Overeem след бруталния удар на Ngannou
От UFC споделиха видео с кадри показващи случващото се извън Октагона по време на срещите, в които Max Holloway и Francis Ngannou унищожиха своите опоненти.
Новини » декември 8, 2017 (0)
цялата новина

Треньорът на Jose Aldo в отговор на критиките след загубата

Треньорът на Jose Aldo в отговор на критиките след загубата
Jose Aldo още не е проговорил след загубата си от шампиона в категория перо Max Holloway в UFC 218, но треньорът му реши да се застъпи.
Новини » декември 5, 2017 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook