Зареждане

Jose Aldo иска място на UFC 217, готов е да се бие с всеки

Jose Aldo иска място на UFC 217, готов е да се бие с всеки
Публикувано на: Септември 4, 2017 в 10:00 ч
 
Jose Aldo вече не е шампион на UFC в категория перо, след като загуби битката за титлата от Max Holloway през юни, но все още иска да остане активен. Всъщност бившия шампион е нетърпелив да се вмъкне в бойната карта за UFC 217, която ще се разиграе на 4-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.
 
"Това е мечта да се бия в Ню Йорк, особено в Медисън Скуеър Гардън. Това е сън. Израснах, гледайки боксьори, които се бият там, така че битка на тази арена ще е историческа за мен. Искам да бъда в тази бойна карта.", заяви Aldo пред медиите в своя ресторант в Рио де Жанейро.
 
"Искам да се бия, без значение кой е противникът. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Исках да се бия още два път тази година, но това няма да се случи, така че искам да направя поне една битка до края на годината и след това отново през януари. Това е, което искам."
 
 
Предвид скорошното обсъждане на среща между Aldo и Cub Swanson, това изглежда като битка, която трябва да се види. Очевидно обаче, Swanson може да не е на разположение.
 
"Cub каза, че съпругата му очаква бебе, ако не греша, затова той не иска да се бие сега, така че ние не знам нищо за подобна битка. Моят мениджър [Andre Pederneiras] говори с Sean Shelby, но за сега нямаме име. Трябва първо да говоря с мениджъра си."
 
 
Докато битка със Swanson може да не получи зелена светлина, наскоро се появиха слухове, че Aldo може да се бие с Ricardo Lamas, който "Junior" победи в битка за титлата през 2014-та година.
 
Срещу кого искате да видите да се изправи Jose Aldo? Смятате ли, че наистина иска да остане активен или просто иска да се отърве от договора си възможно най-бързо (като изпълни задължителните по договор брой срещи)?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес