Зареждане

Jose Aldo готов да се бие с Henry Cejudo в категория петел

Jose Aldo готов да се бие с Henry Cejudo в категория петел
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Бившият властелин в категория перо Jose Aldo твърдеше, че ще се оттегли от ММА, но преди месец продължи своя договор с UFC и ще остане в организацията. Бразилската легенда превъзмогна двете поредни загуби от Max Holloway и записа две поредни победи с нокаут над Stephens и Moicano, като след тях се надяваше на шанс за титлата. Aldo реши да се изправи срещу друг претендент, за да го отстрани от пътя, но Alexander Volkanovski му обърка плановете.

Aldo се представи много слабо и загуби в родината си от Volkanovski, който сега ще се бие за титлата. Наскоро друг ветеран в лицето на Frankie Edgar се провали в опита си да стане шампион в категория перо и реши да смени категорията. Явно бразилеца осъзнава, че ще му отнеме дълго време да си спечели нов шанс и изяви желание да слезе в категория петел, за да се бие с Henry Cejudo:


Седнахме заедно с хората от моя щаб и направихме малко проучвания. Мисля, че има реален шанс да сваля до 61 килограма, за да се бия в категория петел. Това е новата категория, в която искам да се бия и желая незабавен шанс за титлата. Сега това е от значение за мен. Cejudo каза, че ще се бие с всеки и аз съм отворен за такава битка. Искам шанс да се бия с него и да го победя. 

Той е шампион и златен медалист и аз го уважавам. UFC може да пожелаят такава битка, защото е голяма. За мен ще бъде огромно предизвикателство. Henry е готов за битки с големи имена и явно имаме зелена светлина. Той има стил на игра, който ми харесва и си подхожда с моят. Мисля да се адаптирам към тази категория и смятам, че ще бъда силен и бърз.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес