Зареждане

Jorge Masvidal: Ударите, които вкарах на Askren бяха супер необходими

Jorge Masvidal: Ударите, които вкарах на Askren бяха супер необходими
Публикувано на: Юли 8, 2019 в 07:53 ч
Jorge Masvidal записа една от най-впечатляващите победи в историята на ММА. "Gamebred" нокаутира брутално Ben Askren за 5 секунди и вере държи рекорд за най-бърз нокаут в историята на UFC. Преди битката между двамата имаше доста напрежение и Masvidal беше готов да заложи живота си за победа в двубоя. Jorge нямаше търпение да наказва Askren и след срещата им получи доста критика, защото вкара няколко удари на Askren, който още след коляното беше в несвяст. Masvidal не се трогва и защити ударите, които вкара:


Няма много хора, които да не харесвам като Askren. Имам над 50 битки и той е от тези, които най-много ненавиждам. Той говореше за моето мъжество и култура. Има бойци, които преди битка си позволяват да говорят за религия, семейство и други неща. Защо да не мога да си отмъстя и да му се подиграя в лицето ? Трябва да размислят, защото има истински копелета, които ще те накарат да си платиш и ще бъде унизен. 

Ударите, които му вкарах бяха супер необходими. Какво говорите ? Моята работа е да удрям своя опонент, докато рефера не ме спре и той не ме беше спрял. Ако не ви харесва това, то тогава отивайте и гледайте футбол. Askren искаше да се пъха в оная ми работа, но тя не е за пичове. Ще бъдеш шамаросан, ако опиташ да го направиш.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес