Зареждане

Jorge Masvidal: Остават ми 4 години в ММА

Jorge Masvidal: Остават ми 4 години в ММА
Публикувано на: Септември 21, 2019 в 08:10 ч
Качил: DoloR
34-годишният боец на UFC Jorge Masvidal вярва, че му остават още 4 години в ММА. "Gamebred"е с рекорд 34-13 в ММА и е ветеран в спорта. Той не се биеше през последните 2 години, но в началото на годината реши да се завърне в ММА и завръщането му беше повече от голямо. Jorge отиде в Лондон през март, за да се бие срещу Darren Till и успя да го нокаутира зверски във втория рунд, което му спечели 2 бонуса.

Няколко месеца по-късно той победи Ben Askren с тежък нокаут за 5 секунди, което е най-бързия нокаут в историята на UFC. Сега той се готви за третата си битка за 2019 година, която ще бъде главна за UFC 244 през ноември срещу Nate Diaz. Двамата ще се бият за титлата "най-лошо копеле в UFC" и Masvidal смята, че може да се бие още поне 4 години на високо ниво:


Имам още към 4 години в ММА. Моите планове в битките са да не стигам до съдийски решения. Моята цел е да елиминирам хората от планетата земя. Когато приключа с този спорт хората ще ме делят от останалите. 

Ако Бог ми даде победа през ноември, то аз искам да взема главата на този, който държи титлата. Ще изчакам женчовците Usman и Covington да се разберат и аз ще дойда за тях. Ще се бия срещу някой от тези двама женчовци и ще си го получат.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес