Зареждане

Jorge Masvidal искаше среща с Nate Diaz, но с отпадането на Dustin Poirier изчезнаха всички надежди

Jorge Masvidal искаше среща с Nate Diaz, но с отпадането на Dustin Poirier изчезнаха всички надежди
Публикувано на: Октомври 17, 2018 в 08:35 ч
И тъкмо да си помислим, че срещите за UFC 230 са готови, топ претендентът в лека категория, Dustin Poirier беше принуден да се отегли от срещата си заради контузия, отменяйки една от най-очакваните за вечерта битки.

В резултат на това, Nate Diaz също отпадна от събитието - може би защото е прекалено капризен, стане ли дума за опоненти. Същевременно отпадна и възможността за Jorge Masvidal да влезе с кратко предизвестие в клетката срещу 'Big Apple'.

"Наистина исках тази среща. Щяхме да направим интересен двубой. Бих заложил на себе си. Уважавам Nate и Nick. Главно заради волята им. Не са най-талантливите, но имат едни от най-големите сърца."

Masvidal в момента се снима в риалити шоу, но изглежда е винаги готов да се завърне в Октагона при нужда. За нещастие обаче, не всеки споделя неговия ентусиазъм, като навярно това е и причината той да не се е бил от миналата година.

Diaz (19-11), междувременно, не е влизал в клетката откакто загуби от McGregor на UFC 202, което се проведе през лятото на 2016-та - навярно защото може да си позволи да се бие когато и където си пожелае.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес