Зареждане

Jorge Masvidal иска да стане най-лошото копеле и в WWE

Jorge Masvidal иска да стане най-лошото копеле и в WWE
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal получи златна възможност и ще може да се окичи с уникален пояс през ноември. Той ще се бие в главната битка на UFC 244 в Ню Йорк срещу Nate Diaz, а залогът е титлата за най-лошото копеле в ММА. Masvidal беше аут от битките цели две години, но през март тази година направи ударно завръщане и нокаутира брутално Darren Till в Лондон, което му донесе $100 000 от бонуси.

През юли Jorge записа най-бързия нокаут в историята на UFC, след като нокаутира Ben Askren за 5 секунди и сега неговите акции са в небето. Masvidal е с рекорд 34-13 в ММА и не смята да спира до тук. Той иска да спечели титлата за най-лошо копеле в UFC, а след това иска да направи същото и в кеча при WWE. Вижте какво сподели Masvidal пред легендарният кечист Booker T:


Искам да ми кажете кой е най-лошото копеле в WWE, защото той е следващ за мен. Ако е писано да спечеля през ноември и да стана най-лошото копеле в UFC, то тогава планирам да отида в WWE, за да се бие с този, който е най-лошо копеле в кеча. Знам, че има доста лоши копелета в WWE.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес