Зареждане

Jonathan King: Не знаех къде съм, когато си счупих крака

Jonathan King: Не знаех къде съм, когато си счупих крака
Публикувано на: Януари 13, 2019 в 00:00 ч
Jonathan King няма никакъв късмет в своята ММА кариера. Той все още се бие на аматьорско ниво и няма победа. Преди няколко дни той се изправи срещу Chris Williams на събитие организирано от American Kombat Alliance (AKA). Битката между двамата продължи 20 секунди, защото King си счупиу брутално крака в стил Anderson Silva и днес реши да сподели мнението си за случката:



Когато си счупих крака не знаех къде съм, нито къде се намирам. Не вярвах, че крака ми беше счупен и бях изумен. Тъкмо се бях възстановил от контузия на лакътя и нова контузия. Дълго време ми отне да се излекувам и сега нова контузия, което беше трудно за вярване. Плана ми в битката беше да съм спокоен и да разчитам на джабове и удари с крака.


 Вкарах му удара с крак и после опитах да си стъпя на крака, но не усещах нищо. Лекарите ми казаха, че това няма да ми попречи и когато се излекувам ще мога да се бие. Няма да спирам с битките. Anderson Silva е моя любим боец и разбира се гледах, когато той си счупи крака. Доста хора казаха, че това е сходна случка и ме подкрепиха. Смятам да се завърна по-силен след това, което се случи. Най-вероятно ще бъда аут за 6 до 9 месеца.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес