Зареждане

Jon Jones: Винаги съм готов за битка с Brock Lesnar

Jon Jones: Винаги съм готов за битка с Brock Lesnar
Публикувано на: Декември 26, 2018 в 00:02 ч
Бившия шампион в полутежка категория Jon Jones винаги е готов за битка, която да му донесе много пари. Такава битка е бившия шампион в тежка категория Brock Lesnar. Миналата година "Bones" победи Daniel Cormier и веднага след това предизвика Brock, но дни по-късно се провали на допинг тест и беше наказан за 15 месеца. Jones ще се бие след няколко дни срещу Gustafsson, но варианта с Lesnar винаги е на дневен ред:



Битката с Brock Lesnar винаги е привлекателна. Това е ситуация в която само печеля. Това е битка за много пари и то срещу боец, който е много по-едър от мен. В тази битка всички печелят. Печеля, защото в тази битка показвам, че имам голям кураж, защото приемам и то срещу боец, който е по-едър от мен. Печеля и от гледна точка на продадените платени гледания. Феновете също печелят. Ще бъде страхотно за всички, които участват в това нещо и винаги съм навит за такава битка. 



Jones (22-1, 1 NC) отново си навлече гнева на феновете, защото в негова проба отново намериха туринабол и цялото UFC 232 беше преместено от Вегас в Калифорния. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес