Зареждане

Jon Jones: Винаги съм бил най-добрият боец в играта

Jon Jones: Винаги съм бил най-добрият боец в играта
Публикувано на: Ноември 27, 2018 в 00:04 ч
Без съмнение бившия шампион в полутежка категория Jon Jones е сред най-добрите бойци в света. При него проблем обаче са честите проблеми в клетката и извън нея. Той е най-младия шампион в историята на UFC, но двама му провала на допинг тест повдигат доста въпроси. Първия път той се оправда със замърсена виагра, която приемал, а втория твърдеше, че си няма никакво понякое как се е случило. В крайна сметка той сключи сделка с USADA и изтърпя само година наказание и той ще се завърне в главната битка на UFC 232.

Има доста хора, които се съмняват в него и го критикуват, но той не се интересува и твърди, че винаги е бил най-добрият в играта:


Мисля, че в моята история с USADA е най-добре да погледнете какво казва науката, а не да съдите и да говорите. Няма как да казвате, че мамя, защото винаги съм побеждавал. Погледнете науката и разберете, че USADA са честни и винаги са били. Тествали са Lance Armstrong и доста други известни спортисти и никога не правят грешки. Факта, че съм тук и ще се бие доказва, че те не грешат и аз доказах, че съм невинен. 

Постигнах велики неща в този спорт, но за съжаление проблемите със стероидите ме върнаха назад. Благодарен съм на USADA, че доказаха моята невинност и накрая стана ясно, че всичко е било едно недоразумение. Аз съм най-добрият боец в спорта. Винаги съм бил най-добрият в играта. Нищо не се е променило и аз ще се представя, както винаги съм го правил.




Съгласни ли сте с изказването на Jones ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес