Зареждане

Jon Jones: Целта ми е да стана най-добрият и доминантен шампион в историята на UFC

Jon Jones: Целта ми е да стана най-добрият и доминантен шампион в историята на UFC
Публикувано на: Февруари 23, 2019 в 00:20 ч
Шампиона в полутежка категория се завръща и ще защитава титлата си в главната битка на UFC 235, което ще се проведе на 2-ри март в Невада. Jon Jones ще премери сили с Anthony Smith и няма да подцени своя опонент. "Bones" иска да приключи Smith, а след това ще се бие още няколко пъти тази година, ако остане здрав. Целта пред шампиона е да стане най-добрият и доминантен шампион в историята на UFC:



Все още не съм решил, дали искам да се бия по 1 път на 3 месеца, или по 3 пъти в годината. Целта ми е да съм активен в клетката. Аз ритам здраво и краката ме болят след битките. Надявам се, че ще успея да се върна към тренировките след битката и ще мога да бъда активен. Когато започнах да се готвя за битката, не знаех нищо за Smith. Започнах да го проучвам и разбрах, че е стойностен опонент. 


Той е пълен аутсайдер в битката, но аз го уважавам и го взимам насериозно. Той направи добри победи и съм фокусиран върху него. Целта ми е да го приключа и да го доминирам. Той е в добра серия от победи, но аз съм в серия от 10 години и не се съмнявам в себе си. 


Не се тревожа за другите и гледам себе си. Когато си на трона винаги идват претенденти и аз съм готов да ги посрещна. Който и да дойде аз ще съм готов. Целта ми е да стана най-добрият и доминантен шампион в историята на UFC.





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес