Зареждане

Jon Jones: Помогнах на USADA, но не съм доносник

Jon Jones: Помогнах на USADA, но не съм доносник
Публикувано на: Ноември 28, 2018 в 14:22 ч
Бившия шампион в полутежка категория Jon Jones отново се провали на допинг тест миналата година и трябваше да получи наказание от 4 години, защото това беше второ негово провинение. "Bones" обаче се разбра с USADA и срещу неговата скромна помощ получи наказание от 1 година, което вече изтече и той ще може да се бие. И докато всички го обвиняват, че е доносник, то Jones има съвсем друга гледна точка:



Цялата тази история с доносника не е точна, защото от USADA искат от теб да им кажеш, ако познаваш бойци, които използват забранени вещества. Аз се изправих пред тях и им казах, че не знам боец, който да използва такива неща. Не познавам боец, който ползва забранени вещества. Спекулира се за някои момчета от моята зала, но аз не знам нищо и нямам такава информация. Отговорих им напълно честно.

Помогнах на USADA доста и то за различни неща. Дадох им достъп до моят личен живот и им отговорих честно и почтено на всичко и дори бях под клетва. USADA  направиха всичко възможно, за да може да си върна работата и съм благодарен. Цялата тази история с доносника е странна за мен. Да си доносник означава, че си предал някой, който ти е имал доверие. Ако обаче не познаваш определено копеле, то тогава как ще го натопиш ? В затвора ли сме ? Какво са тези доноси ? В гимназията ли сме ? Мафиоти ли сме ?




Доносник ли е Jones ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес