Зареждане

Jon Jonеs: Не искам да се качвам в тежката и да унищожа Daniel Cormier

Jon Jonеs: Не искам да се качвам в тежката и да унищожа Daniel Cormier
Публикувано на: Декември 30, 2018 в 12:53 ч
Jon Jonеs се завърна в клетката по-рано днес и успя да победи Alexander Gustafsson с ТКО в третия рунд и отново е шампион в полутежка категория. Jones изяви желание за битка с бившия шампион Daniel Cormier, но в полутежка категория, защото проблема между тях не е чак толкова личен, че "Bones" да се качи в тежка категория:



Когато стане въпрос за Daniel Cormier мога да кажа, че той винаги е тих, но си отваря устата само когато трябва да опетни моето наследство и постижения. Всеки път когато той говори феновете се дразнят, защото те знаят, че аз го победих и той изглежда ядосан от това. 


Той не е шампион в две различни категории, защото не ме е победил и това е моята титла и ера от 2011 година. Около мен има противоречия, но около него също, защото той не ме победи, а се мисли за шампион. Той може да ме накара да млъкна, но трябва да ми срита задника. Не мисля, че трябва да се кача в тежка категория и да се бия с него, защото това би направило нещата твърде лични, а те не са такива.


 Не искам да се качвам там и да унищожа неговото наследство и всичко останало. Мисля, че е възможно да го направя, но аз съм доволен от това, което имам и той също е така. DC трябва да признае пред хората, че не е бил шампион в полутежка категория или да се изправи срещу мен и да ме накара да млъкна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес