Зареждане

Jon Jones: Не чувствам, че съм най-велик в историята

Jon Jones: Не чувствам, че съм най-велик в историята
Публикувано на: Юли 7, 2019 в 05:00 ч
Много от хората в ММА обществото смятат, че шампиона в полутежка категория на UFC е най-великия боец в историята на ММА. Jon "Bones" Jones определено е сред най-големите таланти в клетката и доминацията му през годините е страховита. Тази нощ той ще брани титлата си срещу Thiago Santos в главната битка на UFC 239 и в едно от последните си интервюта сподели, че не се чувства като най-велик в историята:


Не чувствам, че съм най-велик в историята. Чувствам, че съм доказал много неща. Мисля, че ако правя точните неща, печеля битките си, а след това се оттегля, то хората сами ще говорят за това, че съм най-велик. Моите треньори ми казват, че не защитаваме титлата, а всъщност нападаме в битките. 

Ние не сме тук, за да браним това, което вече имаме, а за да печелим още. Винаги си спомням, че има млади момчета, които идват за нас и ние не трябва да стоим в крепостта, а да излизаме и да се бием.


Jones е с рекорд 24-1-1 в ММА и единствената му загуба е с дисквалификация от преди 10 години. Ще успее ли да защити титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес