Зареждане

Johnny Walker впечатли с невероятно летящо коляно

Johnny Walker впечатли с невероятно летящо коляно
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
27-годишният бразилец Johnny Walker е една изгряващите звезди на UFC в полутежка категория. Той мина през Contender Series, където впечатли с победа над Henrique da Silva през август миналата година. Тази победа му спечели договор с организацията и той дебютира ударно с нокаут над Khalil Rountree за минута и 57 секунди през ноември миналата година.

През февруари тази година той продължи да впечатлява и нокаутира Justin Ledet за 15 секунди, което му донесе втори пореден бонус. Само месец по-късно той се завърна срещу по-сериозен опонент, но резултатут беше същия и Walker нокаутира Misha Cirkunov за 36 секунди, за да си гарантира 3-ти пореден бонус, което само по себе си говори за неговото представяне.

Към днешна дата той се намира в серия от 9 поредни победи, като 7 от тях са в първия рунд. Walker не спира да тренира за предстоящата си битка на UFC 244 с Corey Anderson. Победата може да му гарантира шанс за титлата, защото Jon Jones страда от липса на опоненти в категорията, а феновете определят Walker като най-голямата заплаха за шампиона. Вижте как Walker тренира ударите с летящо коляно, които са му сред любимите му техники:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес