Зареждане

Johnny Walker се прицели в битка с победителя от Mauricio Rua срещу Paul Craig

Johnny Walker се прицели в битка с победителя от Mauricio Rua срещу Paul Craig
Публикувано на: Ноември 7, 2019 в 00:13 ч
Johnny Walker вече се виждаше като сериозен претендент за титлата в полутежка категория и не спираше да говори, че ще победи Jon Jones. Бразилеца спечели първите си 3 битки с нокаут и феновете започнаха да го възвеличават, но миналия уикенд това приключи. Той загуби с нокаут за 2 минути и 7 секунди от Corey Anderson и това спря неговия възход и серията му от 9 поредни победи.

Walker сподели, че си е взел поука след загубата и повече няма да допуска грешки. Той снижи критерия и си пожела битка с победителя от Mauricio Rua и Paul Craig, които ще се бият на UFC Fight Night 164 след 2 седмици в Сао Пауло. Ето какво още сподели бразилеца в интеврю за MMA Fighting:


Знам, че това беше моя грешка. Колебах се твърде много. Трябваше да съм по-агресивен, но не го направих. Прекалено много хора говореха за събарянията му, така че чаках да опита събаряния и забавих играта си. Това беше грешна стратегия. Трябваше да слушам себе си. 

Слушах всички останали, но не и мен. Това беше моята грешка. Съжалявам за това. Трябваше да тръгна за нокаут веднага, както винаги, но в крайна сметка промених играта си и всичко се обърка. Всичко е наред - готов съм за следващия. 

Моят план остава същият: ще пребия още две момчета и ще се върна там, където бях и тогава ще бъда на линия за Jon Jones. Искам да се бия възможно най-бързо. Искам да се бия през декември, или януари, или февруари. 

Ще бъда гост на UFC Sao Paulo, за да гледам. Ще се върна скоро. Никога няма да се поколебая в битка, брат. Никога. Имам интерес към победителя от срещата между Mauricio Rua и Paul Craig. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес