Зареждане

John Kavanagh: Трябва да тренираме като в Роки 3, ако искаме да победим Khabib

John Kavanagh: Трябва да тренираме като в Роки 3, ако искаме да победим Khabib
Публикувано на: Октомври 15, 2018 в 00:02 ч
В момента в който битката между Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov приключи McGregor започна да говори за реванш и дори лично се обадил на Dana Whitе да настоява за това. McGregor сподели в социалните мрежи, че очаква реванш и неговия треньор John Kavanagh също харесва идеята. За да победят боец като Khabib обаче Kavanagh твърди, че Conor трябва да тренира като във филма Роки 3, ако иска да победи Khabib:

Conor веднага изгледа битката с Khabib и аз веднага започнах да си водя записки за нещата, които трябва да направим. Готов съм да променя доста от нещата дори в тренировките. Може да ви прозвучи смешно и нелепо, но ние трябва да тренираме като в Роки 3. Искам да изчезнем от светлините на прожекторите и ще вземем с нас Artem Lobov, Peter Queally и другите момчета и ще тренираме здраво 3 месеца. Искам да видя окото на тигъра и ще трябва да тренираме в зала от старата школа.

Трябва да проведем един кошмарен тренировъчен камп в стил "старата школа". Ако ще провеждаме реванш това ще е нещото, което ще настоявам да направим. Виждам, че Conor иска да го направи отново. Защо му е да го прави? Разбира се той вече е спечелил титли, пари и слава, но иска да докаже, че е най-добрия. Той трябва да се докаже срещу боец като Khabib. Ако го правим трябва сериозно да се посветим върху това. 

Conor преживя много и не виждам в него желание да се бие с други бойци в момента. Може и да греша, но сега в него виждам огъня, който видях след загубата от Nate Diaz. Тогава той тренираше като животно и може би това беше най-доброто представяне в кариерата му във втората битка с Diaz. Затова трябва да има реванш с Khabib.


Тук може да си припомните как се тренираше в Роки 3:


Ще помогнат ли на Conor McGregor тренировки в стил "старата школа" ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес