Зареждане

John Kavanagh обвини бойците, нападнали McGregor: 'Това си е престъпление'

John Kavanagh обвини бойците, нападнали McGregor: 'Това си е престъпление'
Публикувано на: Октомври 30, 2018 в 08:02 ч
Малко след като Khabib Nurmagomedov събмитна Conor McGregor в главното събитие на UFC 229, той прескочи оградата и се нахвърли върху съотборника на McGregor, Dillon Danis. McGregor в последствие се опита да хване Nurmagomedov, но беше спрян от няколко от съотборниците на дагестанеца, като един от тях дори го удари в тила.

Малко след случилото се, треньорът на McGregor, John Kavanagh сподели, че не обвинява Khabib задето си е изтървал нервите и е нападнал Danis. Kavanagh наскоро обаче разкри, че смята действията на бойците, нападнали McGregor за крайно непростими.

"Когато Khabib изскочи от Октагона, не беше голяма работа. Скочи и удари Dillon, Dillon му върна и всичко приключи. Това, което другите направиха с Conor обаче беше по-притеснително, защото той тъкмо беше приключил с тежка среща, а един от тях го налагаше в тила."

"Тези момчета не бяха въвлечени в битката - всичко беше между Khabib и Conor. Това, което те направиха беше просто престъпление."

Стане ли дума за реванш между двамата легендарни бойци, John Kavanagh вярва, че не е невъзможно това да се случи, но се надява да подготви сериозно своя ученик преди да се впуснат в такова сериозно начинание.

"Реванш? Зависи от Conor. От срещата насам сме си разменили няколко думи, но не сме говорили наживо. Ще го питам каква му е мотивацията. Да чуем какво му е мнението по въпроса, нагласата. Дали ще иска още една среща. Дали ще иска още пет."

"Хората казват, че е трудно да започнеш да бягаш, когато спиш в копринена пижама. ММА е тежък спорт. Тренировките са изключително изтощаващи, а и той чака второ дете. Дали има още тази мотивация? Мисля, че я има."

Какво мислите? Дали ще видим двамата отново един срещу друг в Октагона?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес