Зареждане

John Kavanagh: Conor McGregor отново ще открадне шоуто

John Kavanagh: Conor McGregor отново ще открадне шоуто
Публикувано на: Май 16, 2019 в 00:00 ч
Звездата Conor McGregor официално се води в пенсия, но никой не вярва, че той наистина е приключил с боевете. John Kavanagh, който е негов дългогодишен треньор също не му вярва и смята, че неговия боец отново ще се върне в играта и ще открадне шоуто. Наскоро стана ясно, че Anthony Pettis е бил потенциален опонент за McGregor и двамата трябвало да се бият през август, но нещата не се случили. Очаква се тази седмица McGregor и Dana White да седнат на масата за преговори и да разрешат различията си, а Kavanagh е готов отново да бъде в ъгъла на своя боец:



Не мисля, че има съмнение в това, че аз ще съм в неговия ъгъл. Двамата си говорим почти всеки ден и съм сигурен, че ще съм в ъгъла му. Към момента той няма битка, но когато това стане ние ще съберем старата банда и ще започнем да правим планове и да тренираме. Сигурен съм, че той отново ще открадне шоуто и няма съмнение в това. 






В момента почти всички топ бойци от лека категория са заети и ако McGregor се завърне там, то ще трябва да се бие с Justin Gaethje. Има някакви минимални шансове за реванш с Khabib, но боеца от Дагестан не смята, че Conor го заслужава. В началото на годината обаче Dana White обеща реванш още тази година и когато парите говорят - всичко е възможно. Какво следва за Conor McGregor ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес