Зареждане

Joe Rogan вярва, че трябва да отменят загубата на Jon Jones

Joe Rogan вярва, че трябва да отменят загубата на Jon Jones
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 22:00 ч
Много от феновете на ММА не са доволни от загубата, която Jon Jones инкасира преди 10 години от Matt Hamill. Тогава в тази среща "Bones" загуби с дисквалификация, защото вкара непозволени удари с лакът от вида 12-6. Президента на UFC, Dana White вече е започнал работа с атлетическата комисия и ще се бори тази загуба да бъде отменена, защото е единствена в статистика на Jones и той трябва да си върне непобедения статут.

За всички е ясно, че това не трябваше да бъде отсъждано като загуба, а като несъстояла се среща и точно затова ще се бори White 10 години по-късно. Joe Rogan, който е дългогодишен коментатор на UFC, също подкрепя действията на White и смята, че тази загуба трябва да бъде отменена, защото правилото за удари с лакът 12-6 е сред най-глупавите в ММА:


На 100% съм съгласен с това, че загубата трябва да бъде отменена. Правилото за удари с лакът 12-6 е сред най-глупавите в бойните спортове. Битката трябваше да бъде обявена за несъстояла се. Jones беше напълно доминантен в тази среща. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес