Зареждане

Joe Rogan сравни Kevin Lee с легендата George St-Pierre

Joe Rogan сравни Kevin Lee с легендата George St-Pierre
Публикувано на: Май 27, 2019 в 09:05 ч
Kevin Lee имаше големи планове за себе си, но те се изпариха, след като допусна две поредни загуби от Al Iaquinta в лека категория и от Rafael dos Anjos в полусредна категория. Joe Rogan е сред тези, които виждат голям талант и потенциал в лицето на "The Motown Phenom" и той има решение за неговата криза. Rogan смята, че Lee трябва да отиде да тренира при Firas Zahabi, за да се подобри, защото приличал много на George St-Pierre:


Kevin Lee има нужда от лагер. Моето мнение е, че той трябва да отиде при Firas Zahabi. Аз мисля така, защото уменията на Lee са много сходни с тези на Georges St-Pierre. Добър е в стойка и много атлетичен. Има също така добър тайминг със своите събаряния. Никой не може да го научи на това по-добре от Firas Zahabi. Това е мнението ми. 

Lee е млад и има още поне 10 години пред себе си в ММА. Мисля, че смъртта на Robert Follis имаше голямо въздействие върху него като боец и човек. На всичкото отгоре той се би срещу топ бойци. В такива моменти бойците осъзнават, че трябва да направят промени. На 100% той може да бъде шампион. Той обаче има нужда от промяна и от ментор. Той има нужда от хора като Greg Jackson, Matt Hume, Firas Zahabi и Duke Roufus.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес