Зареждане

Joe Rogan: Слухът е, че Jon Jones взимал китайски кокаин

Joe Rogan: Слухът е, че Jon Jones взимал китайски кокаин
Публикувано на: Ноември 8, 2017 в 09:50 ч
 
 Joe Rogan е известен, че не подбира информацията, която споделя със своите слушатели, без значение дали са потвърдени факти или поредните безумни слухове. Последната клюка се върти около бившия шампион в полутежка категория Jon Jones, чиято титла беше наскоро отнета, след като беше хванат в употреба на забранени вещества около UFC 214.
 
"Искате ли да чуете последния слух, до който се добрах? Не мога да ви кажа откъде го знам, но не е за вярване... Веществата, с които беше хванат Jones, изискват много време, за да излязат от тялото, нали? Знаете ли къде другаде се срещат тези вещества? В креатина. Понякога китайският креатин се блъска със стероиди. Междувременно, креатинът често се ползва и като примес към кокаина заради приликата им. Нищо чудно на Jon да са му пробутали нещо такова на някое парти. Нека и не забравяме, че имаше рожден ден 10 дена преди срещата."
 
Jones вече е бил хващан с кокаин в кръвта през 2015-та, а сега го очакват до 4 години забрана да се състезава, ако не успее да докаже своята невинност.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес