Зареждане

Joe Rogan: Jon Jones е безразсъден, защото може да има мозъчни увреждания

Joe Rogan: Jon Jones е безразсъден, защото може да има мозъчни увреждания
Публикувано на: Октомври 24, 2018 в 18:35 ч
Дългогодишния коментатор на UFC, Joe Rogan напоследък доста често е под прицел на бойците от UFC, защото понякога се изказва доста критично по техен адрес. Преди няколко дни Sijara Eubanks го заплаши, че ще го набие, а сега изглежда Rogan ще има по-голям проблем, защото според него Jon Jones е безразсъден, защото може да е получил мозъчни увреждания:


Jon Jones е много умен човек. Той също така е доста безразсъден и съм казвал и преди, че не знам какво предизвиква тази безразсъдност от негова страна, но има голяма връзка между увреждания на мозъка и импулсивно поведение и безразсъдност и това е факт. Това е документирано и дори са правени доста изследвания, които го доказват. Не искам да го оправдавам за миналите му издънки, но ние виждаме такова поведение във футболистите и доста други спортисти.

Те започват да действат необуздано и импулсивно и това си е факт и част от играта. Хората, които взимат участие в спорт в който се понасят удари в главата са много по-уявзими към мозъчни увреждания. Говорил съм с Jon за това и той ми се ядоса последния път. Тогава му казах, че трябва да съм честен с него за всичко, което се случва. Казах му, че трябва да съм откровен до болка за всеки детайл от неговото представяне, поведение, но това не означава, че не го харесвам и че той не е добро момче.  

Като коментатор не мога да избирам страни и трябва да казвам това, което виждам, защото ако не го правя, то тогава - никой няма да ме слуша.


Jon Jones има 24 битки в клетката и не е губил в кариерата си. През 2009 той беше дисквалифициран срещу Matt Hamill, но дори Matt сподели, че не се чувства като победител след тази среща.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес