Зареждане

Joe Rogan: Има хиляди фенове, които ще са по-добри от съдиите в ММА

Joe Rogan: Има хиляди фенове, които ще са по-добри от съдиите в ММА
Публикувано на: Септември 25, 2018 в 22:19 ч
Доста често ставаме свидетели на неадекватни отсъждания на съдиите, които стоят извън клетката. Понякога те ощетяват боец, който видимо е доминирал своя опонент, но въпреки това губи с решение. Joe Rogan е един от хората, които не могат да понасят това и доста често си позволява да говори за тези некомпетентни съдии. Ето какво сподели в своето шоу Rogan:

Има много съдии и мисля, че сред тях има и добри, но повечето явно са там заради правителствената работа. Това е моето мнение и мисля, че такива съдии трябва да бъдат отстранявани. Доста често когато съм бил на събития на UFC и видя отсъждането на съдиите ми се иска да хвърля стол, да ударя по масата и да започна да им крещя. В края на краищата си поемам дълбоко дъх, защото не мога да направя нищо и тези Атлетически комисии продължават да ги държат на работа.

Не знам защо го правят, но ставаме свидетели на бойци, които тренират месеци и са се подготвяли с години да стигнат до върха, а след това биват прецаквани от някой, който не си върши работата и не е добър в нея. Не знам как тези комисии продължават да ги държат и не ги уволняват. Мисля, че в бокса и в ММА има хиляди фенове, които биха свършили много по-добра работа от тези съдии.

 Има хиляди хора, които обичат спорта и знаят какво точно се случва в клетката, но въпреки това не получават тази работа. Тези глупаци продължават да са на работа и да дават неадекватни отсъждания.

Прав ли е Joe Rogan според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес