Зареждане

Joe Rogan: CM Punk трябва да се състезава с аматьори, не в UFC 224

Joe Rogan: CM Punk трябва да се състезава с аматьори, не в UFC 224
Публикувано на: Май 23, 2018 в 09:23 ч

CM Punk наскоро сам сподели, че няма място в главната карта на предстоящото UFC 225, което ще се проведе на 9-ти юни.

Особено имайки предвид, че бившата шампионка в категория петел Holly Holm и един от най-добрите в тежка категория, Alistair Overeem, се "борят" за място в главната карта.

Попитате ли обаче коментатора Joe Rogan, Punk въобще не принадлежи в картата. Той дори смята, че боецът, както и опонента му, Mike Jackson, трябва да са сред аматьорите.

"Дори не трябва да е в това събитие. Трябва да се състезава с аматьорите някъде. Такива са. Едва се учат как да се състезават. Лудост е, че ще са в първата среща на pay-per-view."

Разбира се, Punk си носи славата от кеча, а и очаква сериозно заплащане, така че от UFC навярно могат да извлекат ползи от факта, че го слагат в PPV частта.

C.M. дебютира в Октагона на UFC 203 в края на 2016-та, когато беше събмитнат от Mickey Gall още в първия рунд. Rogan смята, че сега той ще се изправи срещу опонент със същия опит:

"Сега ще се бие срещу противник със същия талант - няма нищо лошо да си начинаещ в бойните изкуства. Но е грешно да си мислиш, че като начинаещ можеш да се биеш срещу Mickey Gall. Налудничаво е просто. Мисля, че това беше добър урок за феновете на позитивното мислене, за които нагласата е всичко. Не е, така стоят нещата просто."

"Когато го видях да тренира, видях един човек с много малко опит в бойните изкуства и слаб контрол върху тялото си. Помислих си, че ще го убият. С Mike Jackson си отиват."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес