Зареждане

Joe Lauzon може да се оттегли от ММА този уикенд

Joe Lauzon може да се оттегли от ММА този уикенд
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Ветеранът Joe Lauzon влиза в клетката за пореден път и ще се бие срещу опасен съперник в лицето на Jonathan Pearce, който е в серия от 5 поредни победи с приключване. Двамата ще се бият в главната карта на събитието в Бостън този уикенд. Lauzon има доста битки зад гърба си и към момента се намира в серия от 3 поредни загуби. Той е на 35 години и със статистика 27-15 в ММА, като печели само 1 от последните си 5 битки.

Lauzon вече не е първа младост и не изключва оттегляне от ММА този уикенд. Той е в UFC вече 13 години и успя да си спечели цели 14 бонуса благодарение на атрактивното си представяне. В последно време обаче Joe отнася доста щети и този уикенд може да го видим за последно в октагона:


Исках да се бия по-рано и разбрах, че UFC ще отидат в Бостън и нещата се получиха. Много хора ме питат за това дали ще се оттегля. Всички смятаха, че след последната ми битка през април миналата година ще спра с ММА. Не бях готов да се оттегля и просто имах нужда от почивка. 

Обмислих нещата през последната година и се чувствам добре. Аз мисля битка за битка и ще видим какво ще стане. Много хора говорят, че вече съм стар, но аз съм на 35 години и се чувствам добре. 

Това може да е последната ми битка. Имам доста добри битки в моята кариера. Успях да спечеля доста бонуси и хората ще ме запомнят. Радвам се, че хората харесват моите битки. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес