Зареждане

Joanna Jedrzejczyk с изявление след като отмениха битката и с Valentina Shevchenko

Joanna Jedrzejczyk с изявление след като отмениха битката и с Valentina Shevchenko
Публикувано на: Октомври 4, 2018 в 13:35 ч
Бившата шампионка на UFC в категория сламка Joanna Jedrzejczyk трябваше да се бие за вакантната титла на UFC 231 срещу Valentina Shevchenko и даже битката им беше обявена официално, но от UFC я отмениха, за да може Valentina Shevchenko да оглави UFC 230 срещу Sijara Eubanks.

Това не се е харесало на Joanna и тя излезе с дълго изявление:

Аз да се оттегля от битка? Никога ! Ето ви каква е истината. Вчера ме уведомиха, че битката ми с Valentian е отменена. За съжаление научих новините от журналисти и бях шокирана. Почувствах се ядосана и тъжна. Вече подписания договор за битка на 8-ми декември с Valentina беше игнориран. Искаха от мен да приема битката за ноември, без да съм се подготвила добре и без да имам време да тренирам нормално. Valentina е опасен опонент и моята цел беше да се подготвя по възможно най-добрия начин за нея и да спечеля тази титла в категория муха.

Третирам всеки мой опонент сериозно и с уважение. Ако ме интересуваха само парите, то тогава щях да се бия с нея през ноември. От 15 години се интересувам само от развитие и спортменство на високо ниво и постигнах мечтите си. Разбира се, че ММА е моята работа, но повече от това е моя страст, хоби и тече във вените ми. Винаги планирам нещата дълго преди битката да бъде официално обявена. Веднага щом подпиша договор започвам да се готвя и мисля само за това. Разбирам бързите действия на UFC с които те искат да спасят събитието си в Медисън Скуеър Гардън. Всичко се случва с причина. Рано или късно аз ще стана шампион в две различни категории.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес