Зареждане

Joanna Jedrzejczyk: Отказах битка с Weili Zhang три пъти

Joanna Jedrzejczyk: Отказах битка с Weili Zhang три пъти
Публикувано на: Септември 18, 2019 в 08:14 ч
Качил: DoloR 
Бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk е отказала три пъти да се изправи срещу опасната китайка Weili Zhang, която наскоро спечели титлата и стана първия шампион в UFC от Китай. Jedrzejczyk се срина в последните няколко години и спечели само 1 от последните си 4 битки, като два пъти загуби в битка за титлата от Rose Namajunas. Joanna споделя, че отказвала да се бие с китайката, защото нейната цел била титлата, а не битка с Zhang, която не беше толкова известна.

Сега обаче нещата се промениха и Jedrzejczyk ще има шанс да си спечели нов шанс за титлата. Следващия месец във Флорида полякинята ще се бие срещу Michelle Waterson и при победа ще си изкара битка за титлата с Zhang. Joanna е категорична, че китайката няма да е дълго време шампионка, защото тя е решена да се върне на трона:


Да, тя е добра и истината е, че преди битката с Waterson ми предложиха три пъти да се бия с Weili Zhang. Китайката имаше нужда от мен. Да, сега тя стана шампионка и явно не съм й била нужна, за да стане някоя в UFC. Разбира се, че знам коя е тя. Аз съм професионален боец и бизнесдама. 

Няма да си организирам битки в социалните мрежи. Аз знам коя съм. Харесва ми да ме предизвикват, защото така знам, че съм на силна позиция. Защо ме предизвикват ? Правят го, защото знаят, че ще ги издигна на следващото ниво. 

Предложиха ми да се бия с Zhang, но моята цел беше титлата. Сега ще се бия с Waterson, а след това тръгвам след пояса. Стъпка по стъпка ще стигна моята цел и мечтите си. UFC отвориха своята зала в Китай и искаха добра битка за събитието, което организираха там. 

Това е причината да дадат шанс за титлата на Weili. Тя спечели, което е добре за нея. Аз се радвам за нея, защото тя е добър боец, динамичен и удря здраво. Надявам се, че тя ще бъде добра шампиона, докато аз се върна и си спечеля отново титлата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес