Зареждане

Joanna Jedrzejczyk обещава, че ще си върне титлата

Joanna Jedrzejczyk обещава, че ще си върне титлата
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 00:00 ч
Бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk обещава, че отново ще спечели пояса. Тя беше непобедена в клетката, но през 2017 година загуби с нокаут от Rose Namajunas и царуването на полякинята приключи. Няколко месеца по-късно Joanna получи незабавен реванш, но отново се провали и загуби с решение. Jedrzejczyk успя да запише победа над Tecia Torres, а след това получи шанс за вакантната титла в категория муха, но загуби с решение и в момента е с рекорд 1-3 в последните си 4 битки. Тя обаче не се притеснява и твърди, че отново ще спечели колана:



Успях да победя Jessica с лекота и то само с джабове. Тя е много опасен боец. Никой друг няма победа над нея в категорията. Битката между Jessica и Rose Namajunas е 50 на 50. Ако Namajunas успее да се движи и да работи с крака мисля, че ще победи. Jessica Andrade от своя страна е като бик. 

Нямам търпение да гледам битката им. Искам Andrade да победи, защото тогава ще се бием и отново ще покажа, че само аз мога да я победя. Ще се бия в категория сламка и обещавам, че ще спечеля титлата. Помнете ми думите. Печеля титлата и след това ще се бия в категория муха.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес