Зареждане

Joanna Jedrzejczyk: Битката с Michelle Waterson остава

Joanna Jedrzejczyk: Битката с Michelle Waterson остава
Публикувано на: Октомври 10, 2019 в 00:06 ч
Joanna Jedrzejczyk планира да си влезе в категорията за битката с Michelle Waterson този уикенд на UFC on ESPN+ 19 във Флорида. Двете ще се бият в главната среща, а залогът е претендентското място за титлата в категория сламка. По-рано днес стана ясно, че полякинята е уведомила UFC, че няма да може да си влезе в категорията, а Waterson категорично отказала да се бие с нея.

Организацията веднага започна да разглежда варианти и предложи на Michelle да се бие срещу Amanda Ribas или Mackenzie Dern, но тя е отказала. Няколко часа по-късно бившата шампионка в категорията сподели, че битката между двете остава и тя няма да се провали на кантара:


Не знам какво се случва. Кантарът е утре. Защо се тревожите ? Битката остава, защото претеглянето ще бъде в петък. Трябва да се успокоите. Битка ще има, стъпка по стъпка. Ще се видим там. Провалих ли се на кантара? Не съм, защото той е в петък.


Waterson също е готова за битка, която да я доближи до нейната мечта. Тя иска да е първата майка, която става шампионка в UFC и се е подготвила добре за този сблъсък. Ето какво сподели тя за предстоящата среща:


Аз съм готова да се бия. Питайте Joanna какво се случва. Чух, че тя има проблеми със свалянето на килограми. Приех тази битка, защото и двете сме близо до титлата и за мен това е сериозно. Има някои неща, които като боец си длъжен да направиш и едно от тях е да си влезеш в категорията. 

Знам, че Joanna е професионалсит и никога не се проваля на кантара. Моята цел е да се бия за титлата в категория сламка, а не за тази в категория муха или перо. Аз съм тук, свалям килограми и се готвя за битка. Фокусирана съм и оставям на моя щаб да оправят нещата. 

Не знам какво ще се случи. Приех битката с нея, защото след това искам да се бия с Weili Zhang, а не с Valentina Shevchenko. Мисля, че битка ще има. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес