Зареждане

Joanna Jędrzejczyk доминира над Michelle Waterson със счупен крак

Joanna Jędrzejczyk доминира над Michelle Waterson със счупен крак
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 06:21 ч
Бившата шампионка в категория сламка Joanna Jędrzejczyk сподели клетката с Michelle Waterson в главната битка на събитието UFC on ESPN+ 19, което се проведе преди малко във Флорида. Залогът беше голям, защото победителката щеше да получи шанс за титлата срещу новата шампионка Weili Zhang. Битката между двете продължи 5 рунда, в които полякинята доминира над своята опонентка и тотално я надигра в стойка.

Waterson имаше своя шанс в 3-тия рунд, след като успя да заключи захват за предаване, но Jędrzejczyk се измъкна и я наказа своята с удари. Joanna отбеляза в пъти повече попадения от Waterson и съвсем заслужено спечели с единодушно решение - (50-45, 50-45, 49-46). В интервюто след битката полякинята сподели, че е счупила своя крак във втория рунд, който видимо се подуваше.

Това е втора поредна победа за Joanna в категория сламка и тя пожела нов шанс за пояса и за поредне път се обяви за кралицата на категорията. Waterson от своя страна не скри сълзите си и с тази загуба се разделя със своята серия от 3 поредни победи.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес