Зареждане

Jimmy Smith за срещата на Yoel Romero и Luke Rockhold

Jimmy Smith за срещата на Yoel Romero и Luke Rockhold
Публикувано на: Февруари 7, 2018 в 12:07 ч

Феновете на Bellator са добре запознати с Jimmy Smith. Мнозина го наричат Joe Rogan на Bellator, но вече някак не му приляга, тъй като той се премести към... ами към UFC.

В предстоящото UFC 221 този уикенд той ще направи своя дебют като коментатор в UFC, докато Yoel Romero и Luke Rockhold се бият в клетката за временната титла в средна категория. Победителят в последствие ще се изправи срещу Robert Whittaker.

Smith няма право да прави предположения и да показва симпатии към нито един от бойците, но сподели мнението си за предстоящата среща:

"Ако говорим за физическите способности, в средната категория няма много като тези двамата. Затова и ще бъде толкова интересно. Последните седмици гледах срещите на Yoel Romero - той е готов да чака и да чака преди да избухне изведнъж. Той само дебне и атакува сякаш от никъде.

Luke Rockhold ще трябва да занимава постоянно опонента си. Да го кара да се бие по начин, който не иска, да не му позволява да си почива.

Romero рядко стои дълго време безучастен, обикновено на няколко минути всеки рунд атакува. Ключово е да не му позволяват почивки.

Ако Luke Rockhold издържи 25 минути, Romero няма да му смогне. Не му е такъв стилът. Rockhold, от своя страна, ще трябва малко да подобри защитата, съдейки по това, което виждаме от него в последно време. Ще трябва малко да прибере гарда, ако иска да се справи с експлозивния Romero."

Съгласни ли сте с Jimmy? Кой смятате ще си тръгне с титлата идния уикенд?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес