Зареждане

Jessica Eye вярва, че може да победи Valentina Shevchenko

Jessica Eye вярва, че може да победи Valentina Shevchenko
Публикувано на: Юни 5, 2019 в 14:30 ч
Миналата година Jessica Eye се върна в категория муха и успя да запише серия от 3 поредни победи. Преди тях тя беше в серия от 4 поредни загуби в категория петел, но двете години, които тя прекара извън клетаката и помогнаха да осмисли нещата. Сега в серия от победи Eye получи шанс да се бие за титлата в категорията срещу шампионката Valentina Shevchenko в подглавната битка на UFC 238, което ще се проведе този уикенд. Много хора не дават шанс на Eye, но тя вярва в победата си и ще я преследва в Илинойс:


Винаги съм била аутсайдер в моите битки. Това не е нищо ново за мен и не ме притеснява. Имам си моите идеи и всички знаем, че тя играе на контра. Не сме виждали някой да оказва натиск на Shevchenko в клетката, но аз мога да го правя. Моя натиск и способността ми да се движа ще бъдат фактор в битката. 

Работих здраво и имах своите провали, но сега напълно вярвам в себе си. Аз съм избрала да съм боец и съм такъв в сърцето си. Нямам търпение да победя и вярвам, че ще го направя. Надявам се, че ще успея да я приключа, но ако не се случи, то аз съм готова за 25 минути битка. Не ми пука какво ще стане. Искам тази възможност заради моя екип. Искам го за моя брат и моя треньор. Тренирам с нови хора и нямам търпение за битката. Това е моята категория.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес