Зареждане

Jessica Andrade очаква добра битка и фойерверки срещу Weili Zhang

Jessica Andrade очаква добра битка и фойерверки срещу Weili Zhang
Публикувано на: Юли 15, 2019 в 10:00 ч
Шампионката в категория сламка Jessica Andrade е готова за първа защита на своята титла. Тя ще я брани на вражеска територия в Китай през август срещу китайката Weili Zhang в главната битка. "Bate Estaca" се намира в серия от 4 поредни победи, като последните 2 са с тежки нокаути. И двете са много добри състезателки и бразилката очаква една здрава битка, в която ще има фойерверки:


Тя наистина е корав боец. Weili успя да победи Tecia Torres, която е доста корава и аз го знам, защото вече съм се била с нея. Видях какво направи Zhang в тази битка и мисля, че UFC свършиха добра работа с това, че ни изправят една срещу друга. 

Със сигурност ще приключим подобаващо събитието в Китай и постоянно ще има фойерверки. Weili постоянно се движи напред и пресира. Тя вкарва добри удари и има добра скорост. Трябва да съм подготвена добре, защото е корава съперничка. Ще защитя титлата си.

Andrade е с рекорд 20-6 в ММА, а в категория сламка на UFC записва рекорд 7-1. Тя губи само от Joanna Jedrzejczyk преди две години и има цели 6 бонуса в последните си срещи. Ще успее ли да си защити пояса срещу опасната китайка ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес