Зареждане

Jessica Andrade иска да приключи годината с нокаут срещу Rose Namajunas

Jessica Andrade иска да приключи годината с нокаут срещу Rose Namajunas
Публикувано на: Септември 10, 2018 в 10:17 ч
Jessica Andrade винаги е била сериозна заплаха във всяка една дивизия, в която е участвала. Това беше потвърдено и през изминалия уикенд, когато на UFC 228 тя демонстрира още по-сериозно насилие и муайтай умения срещу своята опонентка. Бяха ѝ нужни по-малко от две минути, за да приключи категорично издръжливата Karolina Kowalkiewicz и сега феновете се чудят дали ще е способна да стори същото с шампионката в категория сламка Rose Namajunas.

"Успях да я нокаутирам и да си спечеля една категорична победа. Не мисля, че има две мнения по въпроса - аз ще бъда следващата, която ще се бие за титлата."

И изглежда е права, тъй като Kowalkiewicz успя да надвие Namajunas със съдийско решение през 2016-та. Новата претендентка обаче не смята, че това е от особено значение.

"Rose е много разнообразен атлет. Има добър страйкинг, но и доста се е променила от срещата с Karolina. Мисля обаче, че имам шанс да се справя с нея и да стана шампион - както в стойка, така и на земя."



"Задобряла съм доста. След последния нокаут, със сигурност съм крачка по-близо до титлата - ще покажа на хората, че имам сериозен страйкинг и джиуджицу умения. Ще бъда сериозно предизвикателство за момичетата в дивизията."

Ако Andrade успее, тя ще се изправи срещу Namajunas на UFC 232 - последната карта за годината, в която вече е ясно, че ще участват също шампионката в категория перо Cris Cyborg и шампионката в категория петел Amanda Nunes.

"Кой не иска да се бие в последното за годината издание на UFC? Поисках да участвам в събитието на 29-ти декември. Ще видим какво ми мислят Dana и UFC. Но тази среща трябва да се състои. Просто искам да се случи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес