Зареждане

Jeremy Stephens: Ще взема душата на Jose Aldo

Jeremy Stephens: Ще взема душата на Jose Aldo
Публикувано на: Юли 22, 2018 в 08:30 ч
Jeremy Stephens ще получи нов шанс да победи бивш UFC шампион, когато се изправи срещу бразилеца Jose Aldo в UFC on FOX 30 на 28-ми юли в Канда.

Това без съмнение е един от най-важните двубои на Stephens в кареирета, особено след като боецът в момента е с три поредни победи. Aldo е много опасен опонент за всеки в категория пер, но "Lil Heathen" е напълно уверен в развоя на нещата.

"Той си е все същия. Conor му взе главата, Max му взе сърцето, а аз ще му взема душата."

Наистина Aldo не изглежда същия, след като Conor McGregor прекъсна серията му от 18 поредни победи само за 13 секунди с нокаут преди три години. Бразилецът взе временната титлата с победа над Frankie Edgar в UFC 200, но след това загуби два шампионски двубоя от настоящия властелин в категория перо - Max Holloway.

"Вижте му лицето," продължи Stephens. "То се разпада. Бил е в много бойни. Участвал е в много битки. Поел е доста поражения. И не само там, но и в тренировъчните си лагери. Сега имам възможност да го разоблича и ще направя точно това, което казах по-рано."

Ако Stephens успее да победи Aldo следващия уикенд, той може да се нареди сред топ претендентите за титлата в категорията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес