Зареждане

Jason Parillo: Cris Cyborg няма да се раделя с UFC

Jason Parillo: Cris Cyborg няма да се раделя с UFC
Публикувано на: Януари 10, 2019 в 00:00 ч
Cris Cyborg нямаше загуба цели 13 години, но за всичко идва край и тя беше нокаутирана от Amanda Nunes миналия месец, което беше първа загуба за нея с нокаут в ММА и край на серията. Договора на Cris с UFC изтича през март и тя споделяше, че иска да се пробва в бокса, защото явно нямаше мотивация вече за ММА битки. След тази загуба явно нещата са се променили и нейния треньор Jason Parillo споделя, че няма да напускат UFC:



Няма да се разделяме с UFC. Оставаме тук и ще работим, за да си върнем титлата на Cris. Тя има времето и възможността да го направи. Ще бъде страхотно, ако получим битка преди март месец, но не съм сигурен, че ще се случи. Преговорите са дело на мениджъра и аз искам най-доброто за Cris. Тя влезе в клетката и сама се победи. Казвал съм в доста интервюта, че не искам тя да влиза в диви размени, но тя направи точно това. 

Трябваше да разчитаме повече на джабове, но тя реши да влиза в размени. След края на битката двамата си говорим всеки ден и това е ново чувство за нея, защото тя не беше губила отдавна. Тя все още има огън за битките. Такива неща те правят по-силен. Това е нещо, през което тя трябва да премине, за да се докаже и да покаже какво представлява.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес