Зареждане

Jared Cannonier: Ще гледате страхотна битка между мен и Anderson Silva

Jared Cannonier: Ще гледате страхотна битка между мен и Anderson Silva
Публикувано на: Май 3, 2019 в 00:00 ч
Jared Cannonier ще сподели клетката с легендата Anderson Silva на събитието UFC 237, което ще се проведе в родината на Silva на 11-ти май. Двамата бойци ще се срещнат в подглавната битка и Cannonier обещава зрелище, след което феновете ще ръкопляскат бурно и за двамата:



Развълнуван съм, защото ще отида на вражеска територия и на едно място, на което хората подкрепят ужасно много бойците си. Нямам проблем с това и ми е интересно как ще ме посрещнат. Знам, че ще говорят как Anderson ще ме срита и такива неща. Очаквам всичко от тези фенове в Рио. 


Те със сигурност искат това да се случи и Silva да ме срита. Феновете ще гледат една добра битка. Няма значение дали ме обичат или мразят, защото битката ще е страхотна. Мисля, че накрая те ще ръкопляскат и за двама ни. 






Jared идва след победа с нокаут над David Branch, която успя да постигне миналата година. Това беше дебютна битка за него в средна категория и му донесе бонус. Преди тази среща той беше в серия от 2 поредни загуби в полутежка категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес