Зареждане

Jared Cannonier е уверен, че може да нокаутира Anderson Silva

Jared Cannonier е уверен, че може да нокаутира Anderson Silva
Публикувано на: Май 9, 2019 в 00:00 ч
Jared Cannonier излиза този уикенд в подглавната битка на събитието в Рио и ще се бие срещу легендарният Anderson Silva. "The Killa Gorilla" дебютира в средна категория миналата година и успя да нокаутира David Branch, а преди това беше в серия от 2 поредни загуби в полутежка категория. Сега Jared ще проведе най-голямата битка в кариерата си и ще търси нокаута на вражеска територия:



В този момент се чувствам готов. Подготвен съм и съм готов. Това е най-добрата дума, която може да използвам. Готов съм да вляза в клетката и да чуя как всички ме освиркват. Ще се срещна с Anderson Silva и ще му стисна ръката в денят за медии. Ще спечеля голяма победа в събота. Освикрванията не могат да те наранят и няма да се разсеят. Ще се бия срещу техния герой и очаквам да го подкрепят. Хората в Бразилия обичат много бойците си. Ще наложа волята си. 

Ще му вкарвам бомби. Той движи много добре главата си и понякога ти позволява да го удариш. Не го съветвам да прави това, защото моите удари са по-тежки, отколкото той смята. Ако то ударя, то това значи, че ще го нокаутирам. Мисля, че победа с нокаут над боец като Silva ще отвори очите на доста хора за мен. Ще го победя с нокаут. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес