Зареждане

James Vick: Добре съм, но се срамувам

James Vick: Добре съм, но се срамувам
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 12:37 ч
James Vick очакваше да прекъсне серията си от загуби в своя дебют в полусредна категория, но това не се случи. Той сподели клетката с Niko Price във Флорида и беше нокаутиран по един от най-редките начини в ММА. Niko го изрита в лицето от легнало положение и му спря тока, а с тази загуба Vick навлезе в серия от 4 поредни загуби, от които 3 с тежък нокаут.

Всички тези загуби той ги записа за година и 2 месеца и определено неговото положение не е розово в UFC. Той реши да сподели какво се случва с него след битката и в социалните мрежи каза, че всичко е наред, но е доста засрамен. Ето какво още има да ни каже James, който преди година вярваше, че ще стигне до битка за титлата:


Изминаха няколко дни, в които размишлявах над всичко. По време на този тренировъчен лагер се фокусирах върху някои грешки, които допусках в миналото. Най-вече върху това да държа ръцете си високо вдигнати. Чувствам, че постигнах значителен напредък в тези области. 

Тогава обаче Niko ме изрита от легнало положение, а това е доста неочакван удар. Много се срамувам, че ме удари така. Поздрави за Price, който успя да вкара такъв удар в битка от високо ниво. Искам да благодаря на тези, които ме покдрепят, а за останалите не ми пука. Ще продължа да съм себе си. 

Сега съм вкъщи с минимални щети. Устната ми е разбита и най-вероятно имам скъсани връзки в коляното заради падането върху него. Сега съм си у дома с моето семейство и очакваме празниците. Само Бог знае какво ще се случи в бъдеще. Благодаря на всички и Бог да ви благослови.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес